Ervaringen

Ben jij benieuwd hoe wij met onze egeltjes omgaan? Of gewoon nieuwsgierig hoe andere dit hebben ervaren. Dat is goed te begrijpen, je wilt natuurlijk wel een egeltje die goed is opgevoed en van het begin af aan genoeg aandacht heeft gehad. Lees hier alle ervaringen van mensen die bij ons een witbuikegeltje hebben opgehaald. Wil jij ook een goede ervaring achterlaten? Beveel ons dan aan via onze Facebookpagina Hedgerie Megcie.

  • positive review  Twee weken geleden heb ik kleine Franklin opgehaald bij Hedgery Megcie. Het is een heel lief, sociaal en avontuurlijk egeltje, hij vindt het helemaal niet erg om opgepakt te worden omdat hij al sinds zijn geboorte goed is gesocialiseerd. Hedgery Megcie heeft mij heel goed geholpen met de voorbereiding op mijn egeltje, en staan altijd klaar om al mijn vragen te beantwoorden! De egels worden bij Hedgery Megcie met heel veel liefde en zorg behandeld. Op hun site staat alles wat je moet weten om je egel goed te verzorgen, heel handig! Ook ben je bij Hedgery Megcie er zeker van dat je een gezond egeltje krijgt, omdat zij erg goed letten op het diversificeren van de stamboom, hierdoor is het egeltje beter bestand tegen bepaalde ziektes dan wanneer daar niet op wordt gelet, en dus bepaalde ziektes in de stamboom doorgegeven kunnen worden. Ik raad Hedgery Megcie aan voor iedereen die graag een witbuikegel wil, en zeker voor mensen die nog nooit eerder een egeltje hebben gehad!

    Justine Veenenbos Avatar Justine Veenenbos
    2 October 2019

    positive review  Mijn kleine chloe is nu 2 weekjes bij me en ze is een echte knuffelkont. Bij de geboorte krijg je een berichtje waardoor je je egel ziet opgroeien, erg leuk!! Na een aantal weken heb je een gesprek en kan je voorkeuren opgeven waarna je hem of haar ongeveer 2 weekjes later op mag halen. Ondertussen word je op de hoogte gehouden en bij het ophalen krijg je een officieel koopcontract, de stamboom en een paar leuke dingetjes voor je stekel. Het fijne is dat je bij vragen altijd contact op kan nemen en ze ook vrij snel reageren, ook na het ophalen. Zeer tevreden!

    Ingrid Kuijstermans Avatar Ingrid Kuijstermans
    2 October 2019

    positive review  Al bijna 2 weken geleden heb ik mijn lieverdje Ella mogen ophalen. De egels van Kehly en Mark zijn super goed gesocialiseerd. Je merkt echt dat ze veel tijd en liefde in hun egels steken! Ook mocht ik bezoek komen om kennis te maken met hun maar ook met de egels, dit vond ik heel fijn en had er meteen een goed gevoel over. Ook is het heel fijn dat ze altijd bereikbaar zijn voor advies/ tips! Bedankt voor alles!

    Megan Timmerman Avatar Megan Timmerman
    23 September 2019
  • positive review  Vanmiddag onze stoer man Skeletor opgehaald. Netjes een kopie van de stamboom en een keurig opgesteld koopcontract meegekregen evenals een goodie bag met leuke presentjes. Hedgerie Megcie heeft de zaakjes prima op orde!

    Ruben Van Der Velden Avatar Ruben Van Der Velden
    15 September 2019

    positive review  Gisteren hebben wij ons egeltje Bucky opgehaald. Je kan merken dat de egeltjes goed gesocialiseerd zijn en dat Kehly en Mark echt van de egeltjes houden! Ze nemen de tijd om je goed in te lichten, kennis te laten maken met hun en de egels en dat is erg fijn! Het is een heel fijn idee dat ze hun egeltjes niet zo maar meegeven. Bedankt voor alles en jullie zijn toppers!

    Melanie Klompenhouwer Avatar Melanie Klompenhouwer
    15 September 2019

    positive review  Wij hebben afgelopen juni ons egeltje Bob gehaald bij Hedgery Megcie. Eerst hebben we kennis gemaakt met de fokker. Binnen enkele minuten hadden wij een ontzettend fijn gevoel bij het stel en hun lieve en sociale egels. We hebben een uitgebreid advies gekregen en lekker met de egels geknuffeld. Tijdens het treffen van de voorbereidingen zoals het hok, hebben we altijd om advies kunnen vragen. En zelfs nadat we Bob gekocht hebben konden we nog terecht voor advies/tips. Kortom een super ervaring met deze fokker!

    Alyssia Vick Avatar Alyssia Vick
    9 July 2019
  • positive review  20 mei heb ik mijn kleine stekelbol yvi mogen ophalen bij deze zeer leuker fokkers. Na veel contact te hebben over wat de do’s en dont’s zijn, En of het verzorgen en de verantwoording goed bij mij levens style past. Deze vrolijke en lieve mensen hebben mij veel kunnen vertellen en nog elke keer met mijn vragen staan ze me goed te woord.

    Jenn Binkelback Avatar Jenn Binkelback
    5 July 2019

    positive review  Super fijne fokster met een hart voor haar dieren! Ik heb mijn eerste egeltje Nelson hier vandaan en heb alle informatie voor- en achteraf gekregen en kunnen vragen die ik maar nodig had. Super fijne ervaring en zou Hedgery Megcie aan iedereen aanraden die op zoek is naar een lief egeltje met de juiste start ❤️

    Amanda de Jong Avatar Amanda de Jong
    30 June 2019

    positive review  Lieve Dhjana komt van deze hele lieve en sociale Hedgerie. Je merkt aan alles dat er veel zorg aan haar is besteed tijdend haar eerste weken dat ze nog bij Megcie woonde. Geen vraag is teveel en we zijn ontzettend blij met ons nieuwe huisgenootje. Die op de foto trouwens net wakker was 😉

    Laura Rmkens Avatar Laura Rmkens
    21 November 2018
  • positive review  Dit weekend hebben we eindelijk ons egeltje mogen verwelkomen! Ze is liefdevol opgevoed met genoeg aandacht. We konden op bezoek komen om even bij haar te kijken hoe ze groeide en zich ontwikkelde. En daarbij ook even te knuffelen natuurlijk. Kehly en Mark zijn erg liefdevol naar de egels en weten waar ze het over hebben. Ze geven goede en duidelijke informatie, fijne communicatie! Bij vragen kunnen we altijd bij hen terecht. Hopelijk voelt ons egeltje zich snel thuis in haar nieuwe verblijf.🤗

    Celine van Koert Avatar Celine van Koert
    11 November 2018