Witbuikegel kopen & extra’s

Leuk dat je een witbuikegel wilt kopen! Wil je een baby witbuikegel kopen, of juist een volwassen witbuikegel? Het is altijd goed om voor jezelf na te gaan welke leeftijd witbuikegel je precies in huis wilt halen en bij welke fokker natuurlijk! Niet elke fokker heeft namelijk dezelfde standaarden, daarom is het erg belangrijk dat je langsgaat bij een fokker om te kijken hoe het er aan toe gaat en hoe ze de egeltjes behandelen. Ik ben van mening dat het erg belangrijk is om als fokker een fijn gevoel te hebben bij de koper maar dat jij als koper ook een fijn gevoel moet hebben bij de fokker!

Prijzen Witbuikegel

De prijzen van de witbuikegel liggen gemiddeld tussen de 120 – 200 euro. Dit kan verschillen qua kleur, zorg en aandacht die de fokker besteed aan de witbuikegeltjes. Natuurlijk willen wij de beste zorg voor de witbuikegels en dat zij een goed huis krijgen. Vandaar deze website met alle informatie over de witbuikegel, mocht je vragen hebben dan mag je altijd via de mail contact met ons opnemen. Wij hebben maar 1 nestje per jaar aangezien de regelgeving veranderd is per juni 2020.

Witbuikegel Karakter
Baby witbuikegel kopen

 

Het baby prikkelpakket

Bij ons kregen alle witbuikegels een baby prikkelpakket mee, dit deden wij omdat we dit erg leuk vonden en zo het witbuikegeltje de juiste start te geven bij zijn of haar nieuwe huisje. Ga ook altijd na of je dit ook bij de fokker krijgt waar je je witbuikegeltje gaat ophalen.

Het prikkelpakket bestaat uit: